Betingelser

Bestilling: Du må være fylt 18 år for å handle i nettbutikken. Når vi mottar din bestilling vil det automatisk sendes en ordrebekreftelse til deg på e-post. Sjekk at den er i overensstemmelse med bestillingen. Du har full rett til å heve kjøpet dersom du ønsker det. Angrerettloven. (www.lovdata.no/all/nl-20001221... ) Du betaler selv returporto ved tilbakesending. Husk å legge ved returskjema som medfølger i pakken.

Opplysninger gitt i nettbutikken: Vi tar forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme, og at vi dermed ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du vil få en melding dersom vi er utsolgt for varen du ønsker.

Priser: Alle priser og beløp er oppgitt inklusiv mva. Pristilbud fra oss er gyldig for en periode på 15 dager, dersom ikke noe annet er skriftelig avtalt. Vi tar forbehold om trykkfeil og prisendringer.

Betaling
Betalingsbekreftelse.

Frakt og Levering: Vi sender fraktfritt til deg. Beregn 3-10 dagers leveringstid. Vi bruker Brevpost og Bring. som har utleveringssteder i mer enn 900 dagligvarebutikker i Norge. Du kan dermed hente pakkene dine når det passer deg. Når pakken ankommer utleveringsstedet varsles du via SMS. For å være sikker på å få forsendelsen før jul, må du bestille før 15 desember.

Uavhentet Pakke: For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med oss vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kroner 160,- inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur til oss, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt. Pakker ankommer utleveringstedene med 10 dagers frist før de blir returnert til oss. Kunden får en sms og epost om at pakken har ankommet. Purring på sms og epost blir sendt ut etter noen dager.

Ved mottak av produktene: Sjekk: - at leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, - at produktene ikke er blitt skadet under transport, - at produktene ellers ikke har feil eller mangler. - at følgeseddel ligger i pakken.

Ta kontakt med oss hvis noe er galt, så hjelper vi deg.

Transportskade: Oppdager du at varen er skadet under transport, må du fylle ut skadeskjema som du får hos Posten. Det beste er om du sjekker forsendelsen der og da, hvis du ser at emballasjen er skadet slik at det er fare for at innholdet dermed er skadet. Vi ønsker at du tar bilde av varen (som tydelig viser skaden) og evt. skadet emballasje, og sender oss dette på e-post sammen med ordrenummer. Vi ordner da opp med Posten og sender ny vare til deg kostnadsfritt. Det betinger at du gjør dette innen rimelig tid etter at du har hentet pakken.

Reklamasjon: Ring oss eller skriv en e-post hvis du oppdager feil og mangler ved produktene. Dette må skje innen rimelig tid etter at du har mottatt varen. Ved reklamasjon kan produktene returneres pr post til FabelFlora. Husk å legge ved faktura/følgebrev i returpakken. Ved feil/skade på produktene betaler selvfølgelig FabelFlora returen. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av reklamasjoner og mottak av varer som sendes tilbake til oss for inspeksjon eller feilretting. Rett til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten. Vi følger Kjøpsloven. Har du spørsmål i forbindelse med forsendelsen, ta gjerne kontakt på [email protected]

Angrerett: Det er helt greit å angre uansett grunn! Bare gi oss beskjed innen 14 dager etter at du mottok leveransen. Med pakken din følger et returskjema som skal benyttes hvis du angrer på kjøpet.

Retur: Retur av varer må foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt eller skadet. Returskjemaet som du finner i pakken du har mottatt fylles ut og sendes med varen. All retur av varer til FabelFlora dekkes av kunden. Tilbakebetaling av kjøpesummen vil finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar returen.

Force Majeur: Er vi forhindret fra å levere som følge av uforutsette utenforliggende omstendigheter er vi fritatt for alt annet ansvar enn å snarest betale tilbake kundens utlegg ved bestillingen.

Personvern Personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningsloven. Vi kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til uvedkommende tredjepart. Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg hos FabelFlora.

Kontakt: FabelFlora V/ Scandinavian Surface AS
Tlf: +47 957 54 123
[email protected]
www.fabelflora.no

FabelFlora er en avdeling i
Scandinavian Surface AS
org.nr. 998068282